Lyxmassage

Lyxmassage

Hot Stone massage

Med hjälp av värmen från stenarna går behandlingen ner på djupet och är mycket avslappnande och behaglig för både kropp och själ.

De svarta lavastenarna absorberar och håller värmen bra. De mjuka och lena stenarna värms upp i 40-50°C vatten och placeras ut på kroppen som är täckt av stora handdukar.

En lugn och perfekt behandling för den som vill gå ner i varv återhämta sig kroppsligt och själsligt. Med en speciell teknik hålls stenarna i händerna och med mjuka masserande rörelser utförs massagen som löser upp spänningar och blockeringar och får de spända musklerna att slappna av. Massagen fördjupas genom de varma stenarnas effekt; detta ökar blodcirkulationen och lymfsystemet och cellförnyelse stimuleras. En djupt avslappnande massage som minskar stress och är utrensande.

 

Vinmassage

Vinmassage är en mjuk avslappnande helkroppsmassage, där jag använder en fin vinolja med en champagneessens. Efter behandlingen får du stanna kvar en stund, förlänga kroppens känsla av lugn, och dricka ett glas vin/te tillsammans med ost och kex.

 

Chokladmassage

Med en 85 % varm kakaoolja får du en helkropps avslappningsmassage som ger din hud en mjuk känsla och ett fint lyster med sina goda egenskaper. Efter behandlingen får du stanna kvar en stund och njuta av efterkänslan och doften, med en kopp chokladte med chokladpraliner till.